Copenhagen Health Tech Summit

 • Eigtveds Pakhus, Strandgade 25D, 1401 København
 • Onsdag den 10. maj 2023 8:30 – 17:15
 • Præsentation af det første årlige Copenhagen Health Tech Summit! Som markerer en vigtig milepæl i vejen mod vedtagelse af sundheds teknologiske løsninger i stor skala, inviterer vi dig til at deltage i et dybt engagerende program, der fokuserer på virkelige behov og løsninger for en bedre, global sundheds fremtid og en mere digital sundhed.

  Mød og netværk med det danske og globale sundheds teknologiske økosystem!
  Vi samler offentlige og private interessenter, iværksættere, investorer og eksperter for at nedbryde barrierer og styrke sundhedsplejen.

  Dyk ned i, hvordan digital sundhed udvikler sig. Hvad er de nuværende trends, og hvilke løsninger findes der for at levere bedre og smartere sundhedspleje?

  Startupperspektivet
  Hvad er udfordringerne for sundheds teknologiske virksomheder i Danmark og globalt set? Hvordan kan startups lykkes i samarbejdet med offentlige og private organisationer? Hvordan skalerer og vokser man til en global virksomhed?

  Sundhedsplejeperspektivet
  Undersøg sammen med os, hvordan og hvorfor sundhedssystemer over hele verden skal vedtage digitale løsninger for at imødegå udfordringerne med aldrende befolkninger, mangel på sundhedspersonale og stigende antal kroniske patienter.

  The Hermit - Adoption Awards
  Vores årlige prisuddeling, der fremhæver de afgørende partnerskaber, der er nødvendige for vedtagelsen af sundheds teknologi. Vi ønsker at bringe de skjulte adoptionshelte i rampelyset. De modige, de udholdende, dem der får sundheds teknologi til at fungere på sundhedsplejens etager.

  https://healthtechhub.org/